• Kostar ejuicen verkligen ingenting? – Nej, all den ejuice du ser på hemsidan är gratis. Den enda avgift som du betalar för är en mindre service avgift och fraktavgift för att det kostar att skicka ejuicen till dig.
 • Kan jag retunera en e juice jag inte gillar? – Det går alldeles utmärkt, men eftersom att själva ejuicen inte kostar något för dig så kan vi inte heller återbetala något. Står du för en ny fraktkostnad så kan vi skicka en ny ejuice till dig.
 • Hur många flaskor ejuice får jag beställa? – Vi har ingen gräns för hur många flaskor du kan beställa från oss, vill du beställa 1000 flaskor så går det bra. Dock så gäller det naturligtvis så långt som lagret räcker.
 • Kan jag också skicka ejuice till er som ni ger bort? – Alla företag som vill ha hjälp med att få likes, och resentioner på sin e-vätska kan kontakta oss via våran kontakt mail så kommer vi fram till något bra.
 • Gratis Ejuice

  Vi på gratis ejuice har valt att göra det smått galna att erbjuda gratis ejuice. Vi tar endast ut en fraktavgift för kostnaden som det kostar att skicka ejuicen till dig som kund.

  Anledningen till att vi på Gratis Ejuice kan ge bort våran e-juice är att vi i gengäld vill ha recensioner på alla den Gratis e juice vi ger bort.

  Tillverkarna till de ejuicerna som vi ger bort vill ha recensioner och betyg på hur bra deras ejuice är. Alla de recensioner som du som kund lämnar ifrån dig kan alltså komma att användas i marknadsföringssyfte av e juice tillverkarna.

  En del av de ejuicer som du kan få gratis behöver du kanske gå in på  ejuice tillverkarens Facebook sida och gilla dem. Detta framkommer isåfall om det är ett krav.

  Tänk på att välja rätt gratis ejuice eller alla våra gratis e juicer direkt, eftersom att de inte kostar dig något per ejuice så kan vi inte heller återbetala för en gratis e-juice.

  Vill du skicka tillbaka en e-juice du inte är nöjd med kan du göra det och få den utbytt mot en ny e-vätska, men då får dui stå för frakten.

 • E-Juice Utan Nikotin

  All den e-juice som vi ger bort gratis är helt utan nikotin, och är så kallade shortfill ejuicer . Vi tillhandahåller ingen nikotin till den ejuice som vi ger bort gratis.

  För att köpa så kallade nikotin shots behöver du alltså köpa dessa på en vape butik.

  Hur mycket nikotin du behöver till din ejuice  beror naturligtvis på hur stark e-juice du vill ha, samt vilken typ av ecigarett du röker den i.

  Om du använder ett MTL system som står för “mouth to lung” så kan du köra en 18 mg nikotinshot.  Röker du däremot i en mod så att du drar ner röken direkt till lungan räcker en 3 mg nikotinshots till din ejuice, detta beror på att du får ner mycket mer rök och att det blir för starkt annars med en 18 mg.

  Vill du har mer tips och råd på hur du ska gå tillväga så kan du besöka Vape Center gruppen på Facebook. Där kan du få massa bra tips om e juice och e cigaretter i allmänhet.

  Tänk på att ha din flaska med e juice utom räckhåll för barn så de inte får i sig e-juice med nikotin, tack!