GratisEjuice.se är en hemsida som gör som det låter, ger nämligen bort all ejuice till sina besökare. Detta kan vi göra då vi har samarbeten med flera av de stora bolagen inom vaping bransch, och tillverkare av e juice.

Vi har som affärside att ge dig så mycket e-juice som möjligt så att du ger så mycket recensioner som bara är möjligt. De företag och ejuice tillverkare som vi har samarbeten med vill att du ska lämna recensioner och ge deras Facebook sidor likes.

 • Gratis Ejuice

  Vi på gratis ejuice har valt att göra det smått galna att erbjuda gratis ejuice. Vi tar endast ut en fraktavgift för kostnaden som det kostar att skicka ejuicen till dig som kund.

  Anledningen till att vi på Gratis Ejuice kan ge bort våran e-juice är att vi i gengäld vill ha recensioner på alla den Gratis e juice vi ger bort.

  Tillverkarna till de ejuicerna som vi ger bort vill ha recensioner och betyg på hur bra deras ejuice är. Alla de recensioner som du som kund lämnar ifrån dig kan alltså komma att användas i marknadsföringssyfte av e juice tillverkarna.

  En del av de ejuicer som du kan få gratis behöver du kanske gå in på  ejuice tillverkarens Facebook sida och gilla dem. Detta framkommer isåfall om det är ett krav.

  Tänk på att välja rätt gratis ejuice eller alla våra gratis e juicer direkt, eftersom att de inte kostar dig något per ejuice så kan vi inte heller återbetala för en gratis e-juice.

  Vill du skicka tillbaka en e-juice du inte är nöjd med kan du göra det och få den utbytt mot en ny e-vätska, men då får dui stå för frakten.

 • E-Juice Utan Nikotin

  All den e-juice som vi ger bort gratis är helt utan nikotin, och är så kallade shortfill ejuicer . Vi tillhandahåller ingen nikotin till den ejuice som vi ger bort gratis.

  För att köpa så kallade nikotin shots behöver du alltså köpa dessa på en vape butik.

  Hur mycket nikotin du behöver till din ejuice  beror naturligtvis på hur stark e-juice du vill ha, samt vilken typ av ecigarett du röker den i.

  Om du använder ett MTL system som står för “mouth to lung” så kan du köra en 18 mg nikotinshot.  Röker du däremot i en mod så att du drar ner röken direkt till lungan räcker en 3 mg nikotinshots till din ejuice, detta beror på att du får ner mycket mer rök och att det blir för starkt annars med en 18 mg.

  Vill du har mer tips och råd på hur du ska gå tillväga så kan du besöka Vape Center gruppen på Facebook. Där kan du få massa bra tips om e juice och e cigaretter i allmänhet.

  Tänk på att ha din flaska med e juice utom räckhåll för barn så de inte får i sig e-juice med nikotin, tack!