Policy om kakor

När du använder denna webbplats godkänner du att denna webbplats använder kakor, som beskrivs i denna Policy om kakor (cookies). Om du inte accepterar användingen av kakor på denna webbplats som beskrivs här ber vi dig att sluta använda webbplatsen eller inaktivera aktuella kakor. Om du fortsätter att använda GratisEjuice.se webbplats efter att ändringarna av denna Policy om kakor har publicerats innebär det att du godtar dessa ändringar.

1: Vad är kakor och används de på denna webbplats?

Kakor är textfiler som en webbplats genererar och placerar på din dator eller annan enhet som du använder för att gå in på webbplatsen. Kakor används på denna webbplats av flera anledningar inklusive att bedöma, utveckla och spåra användningen av webbplatsen, förbättra användarnas upplevelse och förenkla byten och bokning av resor samt hjälpa webbläsaren att navigera på webbplatsen och inhämta vanlig internetlogginformation och information om besökarnas beteende. Våra analytiker använder kakor från tredje parter för att tillhandahålla statistikrapporter om aktiviteten på webbplatsen för oss. Tabellen nedan innehåller mer information om vilka kakor som används och syftet med dem.

Inga kakor på denna webbplats inhämtar användarens namn eller annan information som kan identifiera användaren personligen. Den identifierar bara en dator eller annan enhet. All information som insamlas av kakor på denna webbplats sammanställs och blir därmed anonym.

Sessionskakor samlar ingen information på din dators eller annan enhets hårddisk och de försvinner när du avslutar sessionen, alltså när du stänger webbläsarens fönster raderas sessionskakan och den information som den inhämtat. Beständiga kakor lagras på din dator eller annan enhet och de finns kvar efter att du avslutat sessionen till dess du raderat dem manuellt eller tills webbläsaren raderar dem baserat på en förbestämd tidsperiod som finns angiven i den beständiga kakans fil. Denna webbplats använder båda sorterna, se tabellen nedan.

Vi ställer in första parts-kakor. Andra organisationer ställer in tredje parts-kakor. På denna webbplats används både första parts- och tredje parts-kakor, se tabeller nedan. I del 2 nedan finns detaljerad information om användningen av tredje parts-kakor i framförallt marknadsförings- och analyskakor.

2: Vi har beslutat att kategorisera kakor som används på vår webbplats enligt Storbritanniens internationella handelskammares kakguide enligt följande:

 • Kakor som är “helt nödvändiga” för att webbplatsens plattform ska fungera. Dessa kakor krävs för att användaren ska kunna gå runt på webbplatsen och använda funktionerna.
 • “Prestations”-kakor som samlar in information om hur användarna navigerar på webbplatsen, t.ex. vilka sidor som användarna använder mest. De identifierar hur användarna interagerar med vår webbplats, tar reda på vilka sidor som användarna stannar upp, vilka sidor som inte används så ofta, vilka sidor som har lång laddningstid, vilka sidor som användarna tenderar att besöka samt i vilken ordning. Allt detta hjälper oss att förfina och utveckla vår webbplats för att de ska bli mer användarvänliga när en en användare besöker oss igen i framtiden.
 • “Funktionalitets”-kakor som gör att webbplatsen “minns” vilka val du gör.

Mer allmän information om kakor och hur man inaktiverar dem i webbläsaren finns på www.allaboutcookies.org.

3. Gäller policyn länkade sidor?

Våra webbplatser kan innehålla länkar till andra webbplatser. Denna policy om kakor gäller endast denna webbplats, så när du länkar till andra webbplatser ska du läsa deras policies om kakor.

4. Hur uppdaterar vi denna policy om kakor?

Vi reviderar regelbundet vår policy om kakor och vi publicerar uppdateringar på vår webbplats. Dessa sekretessbestämmelser uppdaterades senast i augusti 2017.

5. Vem kontaktar jag om jag har frågor om denna policy om kakor?

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vår policy om kakor eller om den information som vi har om dig.

Via e-post: kontakt@gratisejuice.se

 • Gratis Ejuice

  Vi på gratis ejuice har valt att göra det smått galna att erbjuda gratis ejuice. Vi tar endast ut en fraktavgift för kostnaden som det kostar att skicka ejuicen till dig som kund.

  Anledningen till att vi på Gratis Ejuice kan ge bort våran e-juice är att vi i gengäld vill ha recensioner på alla den Gratis e juice vi ger bort.

  Tillverkarna till de ejuicerna som vi ger bort vill ha recensioner och betyg på hur bra deras ejuice är. Alla de recensioner som du som kund lämnar ifrån dig kan alltså komma att användas i marknadsföringssyfte av e juice tillverkarna.

  En del av de ejuicer som du kan få gratis behöver du kanske gå in på  ejuice tillverkarens Facebook sida och gilla dem. Detta framkommer isåfall om det är ett krav.

  Tänk på att välja rätt gratis ejuice eller alla våra gratis e juicer direkt, eftersom att de inte kostar dig något per ejuice så kan vi inte heller återbetala för en gratis e-juice.

  Vill du skicka tillbaka en e-juice du inte är nöjd med kan du göra det och få den utbytt mot en ny e-vätska, men då får dui stå för frakten.

 • E-Juice Utan Nikotin

  All den e-juice som vi ger bort gratis är helt utan nikotin, och är så kallade shortfill ejuicer . Vi tillhandahåller ingen nikotin till den ejuice som vi ger bort gratis.

  För att köpa så kallade nikotin shots behöver du alltså köpa dessa på en vape butik.

  Hur mycket nikotin du behöver till din ejuice  beror naturligtvis på hur stark e-juice du vill ha, samt vilken typ av ecigarett du röker den i.

  Om du använder ett MTL system som står för “mouth to lung” så kan du köra en 18 mg nikotinshot.  Röker du däremot i en mod så att du drar ner röken direkt till lungan räcker en 3 mg nikotinshots till din ejuice, detta beror på att du får ner mycket mer rök och att det blir för starkt annars med en 18 mg.

  Vill du har mer tips och råd på hur du ska gå tillväga så kan du besöka Vape Center gruppen på Facebook. Där kan du få massa bra tips om e juice och e cigaretter i allmänhet.

  Tänk på att ha din flaska med e juice utom räckhåll för barn så de inte får i sig e-juice med nikotin, tack!